Jonida Maliqi këngëtarja e njohur dhe ndërkohë një personazh tepër i dashur për publikun shqiptarë na mbush çdo ditë me pozitivitet nga storit e saj dhe fotot që ndan me ne çdo ditë në profilin e saj. Mesa duket të gjitha bizneset apo markat e ndryshme më në fund e kanë kuptuar suksesin e tyre duke ia besuar reklamat e tyre imazhit të Jonidës. Jonida përveçse këngëtare e talentuar, sipërmarrëse e biznesit të saj dhe një divë mode me shumë shije , kohët e fundit e shohim teksa bën reklama të ndryshme në profilin e saj. Jonida ka një jetë të lumtur dhe për këtë ndihet falenderuese , këtë e tregon shumë qartë nga postimi i saj i fundit ku një thënie e përzgjedhur nga ajo e përshkruan shumë qartë atë çka ajo ka dashur të shpreh për ndjenjat e saj dhe për atë që është sot.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face