Këngëtarja dhe biznesmenia e njohur, Jonida Maliqi vjen me një risi, por këtë herë bëhet fjalë për look-un e saj, më saktësisht për modelin e flokëve, duke i shkurtuar. Në këto vite ajo e ka ndryshuar disa herë modelin e flokëve, por gjithmonë është dukur origiinale dhe tepër bukur.

Jonida e ka zbuluar modelin e ri përmes një selfie në makinë. Ky model besojmë se ua ka rrëmbyer mendjen të gjitha vajzave , tani presim se si do të kopjojnë të gjithë Jonidën!

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face