Këngëtarja Jonida Maliqi njihet tashmë për stilin e veçantë të saj, njëherësh fashion, modern dhe herë pas here kthim në kohë. Fotot e setit më të fundit të Jonidës janë realizuar nga fotografia Edvina Meta dhe duhet thënë se edhe me peliçe, pa ekspozuar asnjë pjesë të trupit, këngëtarja duket mjaft tërheqëse dhe sensuale.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face