Jonida Maliqi dhe Çiljeta Xhilaga përveç muzikës i lidh edhe miqësia e fëmijëve.
Këtë raport të veçantë e ka zbuluar Jonida ne storyn e saj, dy djemtë e tyre duken duke vrapuar të lumtur, ndërkaq video është regjistruar në dyqanin e Jonidës.

- SPONSOR -Smiley face