Nuk janë të shumta femrat që pëlqejnë veshjet e gjëra por janë një përqindje të cilës duhet t’i kushtojmë vëmendje pasi janë nga femrat që vishen më “cool”.

Në vijim do iu njohim me disa kombinime “cool” që janë trendi i momentit dhe që femrat të cilat i adhurojnë veshjet e gjera duhet t’i kenë në gardërobë me patjetër.

- SPONSOR -Smiley face

Mund t’i vishni gjatë përditshmërisë, por jo vetëm.

 

- SPONSOR -Smiley face