Ylli i muzikës pop, Justin Bieber, është paditur për postimin e një fotografie të vetes në rrjetet sociale. Fotografi Robert Barbera ka ngritur një proces gjyqësor kundër këngëtarit “Love Yourself” për shkelje të të drejtave të autorit mbi një foto që Bieber postoi në Instagram. Në dokumentet gjyqësore, të marra nga E! News, Barbera thotë se ky veprim lind për shkak të “riprodhimit të paautorizuar dhe shfaqjes publike” të Bieber të fotografisë së mbrojtur nga të drejtat e autorit, e cila është në pronësi dhe e regjistruar nga Barbera. Fotografia në fjalë është ajo që Bieber postoi në Instagramin e tij më 13 Mars, duke e treguar atë në një makinë me shokun e tij, Rich Wilkerson.

- SPONSOR -Smiley face