Salsano Rapi dhe Erjona Kakeli njihen si aktorët më të mirë dhe tepër të talentuar. Sot Salsano është bërë baba për të dytën herë dhe mendojmë që nuk ka lajm më të bukur se sa ky. Është Erjona që me anën e një postimi në instagram ,na zbulon ardhjen e ëngjëllit të saj në jetë! Erjona shkruan poshtë fotos,”Të vegjël me forcë të madhe” E në fakt a ka gjë më të bukur në jetë se sa një familje e shëndetshme e mbushur plot me dashuri!

- SPONSOR -Smiley face