Jemi mësuar ti shohim me makina luksoze dhe të shtrenjta por ja u priste mendja se një ditë do shikonit Princin William dhe Dukeshën Kate në një dumdum? Ata ndodhen në Pakistan dhe atje kanë zhvilluar takime të ndryshme me komunitetin atje.

Përveçse kanë zbatuar me përpikmëri kulturat dhe traditat pakistaneze çifti u pa të mbërrinte me një dumdum që në Pakistan është një mjet krejt normal transporti. Në event William dhe Kate u veshën me veshje tradicionale pakistaneze dhe duken kaq bukur. Ndiqni fotot më poshtë: 

- SPONSOR -Smiley face