Gjithmonë sharmante dhe plot klas, Kate Middleton është dukesha e preferuar në Angli dhe jo më kot. Kate di se si të tërheq vëmendjen dhe këtë herë ajo ka vendosur që të ndryshojë look. Për këtë vjeshtë ajo ka zgjedhur të bëhet bionde duke na dhënë një ide shumë të mirë për flokët. Dukesha është fotografuar në një nga daljet e saj të fundit dhe vëmendjen e kanë marrë flokët në një nga nuancat e biondes. Kjo ngjyrë e re i jep edhe më shumë shkëlqim dukeshës, të cilën jemi mësuar ta shohim me flokë të errët.

- SPONSOR -Smiley face