Aktorja e ëmbël e Holliwood duket shumë e qeshur pranë vajzës së saj, Suri. Ato u fotografuan së bashku në një ndeshje footbolli ku bënin tifozllëk për ‘Rangers’ të New York. Duke shijuar diçka dhe duke bërë selfie me njera-tjetrën, Katie dhe Suri duken si dy pika uji. Sa të qeshura gocat!

- SPONSOR -Smiley face