Edhe vetë Rihanna mund të përballet me refuzime në jetën e saj. Këngëtari i njohur i muzikës xhamajkane, Shaggy, ka treguar se ka refuzuar mundësinë e bashkëpunimit me Rihannën. Arsyeja është fare e thjeshtë.

Për të patur këtë mundësi, atij dhe artistëve të tjerë i duhet të kalonin një audicion dhe ai nuk ka pranuar. “Ka njerëz shumë të mrekullueshëm të përfshirë në albumin ri, po për vete nuk mendoja se kisha nevojë të merrja pjesë në audicione. Po ja lë këtë djemve më të rinj”, është shprehur ai. Kujtojmë se pas 4 vitesh, Rihanna do të kthehet më në fund me projekte të reja dhe me albumin e titulluar “R9”.

Singers Shaggy and Rihanna attend the 2007 World Music Awards held at the Sporting Club on November 4, 2007 in Monte Carlo, Monaco. (Photo by Daniele Venturelli/WireImage)
- SPONSOR -Smiley face