Këngëtare por tashmë edhe aktore. Ciljeta Xhiljaga është përzgjedhur për një rol aktrimi në filmin  “Floorless”, ku  paraqitet me një rol potent. Vetë kengëtarja ka postuar një shkrim ku ka informuar miqtë e saj në rrjetin social instagram, se filmi tashme ka dal.  “Doli më në fund”,

“FLOORLESS”, një film thriller psikologjik ku Ciljeta Xhilaga dhe Bjordi Mezini mbushin plot ankth ekranet televizive.

- SPONSOR -Smiley face

Ky film do të mundësohet nga 19 tetori në Kinemane Cineplex

- SPONSOR -Smiley face