Këngëtarja e njohur, Miley Cyrus ka zbuluar për herë të parë arsyen e vendimit të saj për t’u ndarë nga i fejuari, Liam Hemsworth, edhe pse u rikther së bashku vitin e kaluar, dhe që nga ai moment nuk u ndanë asnjëherë nga njëri-tjetri.

- SPONSOR -Smiley face

“Duhet të ndahesha. Nuk më pëlqen kur marrëdhëniet janë dy gjysma që përpiqen të bëhet një e tërë. Mendoj se njerëzit ndahen dhe kthehen sërish bashkë dhe kjo është diçka e mrekullueshme. Ti merr kohën e nevojshme për të njohur vetëveten. Ke kohë të rritesh. Mendoj se nëse rritesh e varur nga një person tjetër, kurrë nuk do të jesh e fortë me veten tënde”, ks shpjeguar Cyrus. Çifti ka qenë në një romancë prej 3 vitesh, dhe këtë lidhje e finalizuan me fejesë në 2012-ën. U ndanë në vitin 2013 dhe u ribashkuan tre vite më pas, në vitin 2016. Ndarja erdhi sërish tani në 2017-ën, dhe nuk dihet nëse kjo histori do të vijojë përsëri apo ndarja është përfundimtare.

- SPONSOR -Smiley face