Barbana Dini pas vdekjes së vëllait të saj Ergi Dini, qëndron më larg jetës virtuale dhe rrjeteve sociale.
Dje ajo ka postuar një foto me flamurin kombëtar ku duket mjaft e hijshme.
Pavarësisht se Shqipëria humbi ndeshjen me Italinë, Barbana si artiste vlerëson çdo përpjekje të çunave tanë përballë Italisë.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face