Shumë femra janë të fiksuara pas çantave dhe e ndjekin modën e tyre hap pas hapi për të mos humbur asnjë model. Këtë vit modelet e çantave janë të shumta dhe të gjithë jemi dashuruar me këto modele që janë jo vetëm të veçanta dhe të bukura por edhe tepër praktike. Të vogla, të punuara me dorë apo çantat e tejdukshme janë çantat më in të momentit që do ju bëjnë të dukeni si një fashioniste e vërtetë. Ndiqni fotot më poshtë për të parë 10 modelet më të bukura të sezonit pranverë-verë :

  

- SPONSOR -Smiley face