Temperaturat e ulëta veçse kanë ardhur dhe është mirë të investoni në kapuça me kualitet të lartë, para se të fitoni ndonjë sëmundje serioze shëndetësore nga i ftohti.

- SPONSOR -Smiley face

Duhet të keni parasysh se jo gjithmonë duhet të dukeni me stil gjatë dimrit, prandaj, nëse nuk keni mundësi të blini kapuça me kualitet të lartë, merrni çfarëdo kapuçi të trashë për t’ju mbrojtur nga i ftohti, transmeton Telegrafi.

Telegrafi më poshtë i sjell pesë kapuçat më të mirë për këtë dimër, e të cilët janë zgjedhur nga “Men’s Health”

- SPONSOR -Smiley face