Plot fashion brenda, glamuroze , por njëkohësisht edhe të bukura. Nëse do të zgjidhnit ti vishnit në ndonjë mbrëmje apo event këto lloj sandalesh , me siguri që do të tërhiqnit tepër vëmendje. Përveç punimit artistik që kanë këto sandale, ai detaj që i bën të veçantë, janë fjongot që vazhdojnë dhe lidhen duke u kryqëzuar sipër tek pulpat.

- SPONSOR -Smiley face

Një gërshetim i modernes me klasiken i bën këto sandale tepër të veçanta dhe të adhurushme… Ju si mendoni?

- SPONSOR -Smiley face