Të shumtë janë personat e fiksuar pas makinave, që kujdesen në çdo detaj për automjetin e tyre. Por nga ana tjetër është edhe një grup që preferon eksperimentet. Dhe fotot që do t’ju sjellim më poshtë , pronarët e këtyre makinave kanë guxuar shumë, si me ngjyrat edhe me modelet, pra kanë realizuar art në automjetet e tyre…

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face