Shpesh kur blejmë objekte të ndryshme për shtëpinë mundohemi që të zgjedhim ato që sjellin fat dhe janë mbarësi për shtëpinë. Por cilat janë disa nga objektet fatsjellëse që të gjithë duhet të kemi në shtëpit tona ?

Elefantët. Këto krijesa gjigande dhe të dashura simbolizojnë mençurinë dhe besnikërinë dhe kjo është arsyeja që janë konsideruar si sende fatsjellëse. Mund t’i mbani në bizhuteritë tuaja, por mund t’i vendosni edhe si dekor në zona të ndryshme të shtëpisë.

- SPONSOR -Smiley face

Rezultate imazhesh për elephant home decor

Jastëkët e butë. Mund të mos lidhen me ndonjë besim specifik, por studimet tregojnë se jastëkët me material të butë krijojnë idenë e paqes dhe qetësisë.

Qirinjtë. Njerëzit besojnë se qirinjtë filtrojnë negativitetin në shtëpi dhe ndihmojnë për të patur një atmosferë familjare më harmonike.

Rezultate imazhesh për candles home decor

Lulet e freskëta. Lulet e freskëta jo vetëm që do t’ju sjellin fat, por për njerëzit që besojnë tek Feng Shui, ato ndihmojnë për të patur disa të ardhura më të mira.

Rezultate imazhesh për flowers home decore

Nusepashkët.  Shumë njerëz i konsiderojnë këto krijesa si fatsjellëse dhe lumturohen kur një e tillë iu gjendet pranë. Nëse nuk keni një kopsht të përshtatshëm për nusepashkët e vogla, mbani me vete ndonjë të stampuar.

Rezultate imazhesh për lady beetle home decore

Kamomili. Çaji i kamomilit është jo vetëm qëtësues për organizmin, por për shumë njerëz është konsideruar si fatsjellës, prandaj mbani sa më shumë lule kamomili.

Imazh i ngjashëm

- SPONSOR -Smiley face