Stephanie Shepherd është asistente e Kim Kardashian që prej vitit 2013, dhe sipas US Weekly të dyja nuk punojnë bashkë. Një burim ka thënë se nuk ka pasur mosmarrëveshje mes tyre, por të dyja kanë pranuar se “kanë rënë dakord që marrëdhënia e tyre e punës nuk do të jetë më e gjatë se orët e punës”, shkruan Tch. Këtë vit Kim i dha rolin e asistentes ekzekutive Stephanie për COO, të firmës së Kim Kardashian. Us Weekly thotë se |”ndarja e tyre në marrëdhëniet e punës ka ndodhur disa javë më parë”. Pavarësisht se profesionalisht nuk janë bashkë, ajo ka qënë në darkën e ditëlindjes së Kendall.

- SPONSOR -Smiley face