Halloween mbërriti dhe të gjithë mezi presin për këtë festë sidomos amerikanët.
Kur bëhet fjalë për showbiz, të gjithë vip-at janë në garë mes njëri-tjetrit.

Disa sjellin stil të ri disa kthehen pas në kohët e vjetra kështu ka ndodhur edhe me Kim Kardashian. Kim duket në formë mjaft perfekte dhe një përkushtim i veçantë për të. Ajo është veshur në mënyrën e Sonny dhe Cher nga viti 1973 në Oskar.

- SPONSOR -Smiley face

Në krahë të saj ndodhet Jonathan Cheban. Një çift mjaft perfekt për një festë të rëndësishme ndryshe nga të tjerat. Ide brilante,Kim!

- SPONSOR -Smiley face