Mulliri.al sot ka bërë vetëm një përzgjedhje. Pasi gjetëm këtë model veshje nuk dëshironim të zgjidhnim më veshje të tjera , pasi kjo veshje mendojmë se i përmbledh të gjitha si;klasin, thjeshtësinë, modernitetin dhe shumë e shumë detaje të tjera që çdo femër të duket tepër tërheqëse dhe bashkohore.

- SPONSOR -Smiley face