Ka shumë receta për sallatë frutash, dhe ne do t’ju prezantojmë një sallatë të thjeshtë, por shumë të shëndetshme. Ne gjithashtu shpresojmë se kjo sallatë do t’ju inkurajojë që ta përfshini këtë frut më shpesh në dietën tuaj, sepse është një dhuratë e pazëvendësueshme për organizmin dhe sidomos ndihmon në terapinë e grave me infeksione vaginale, probleme me Candida, HPV etj.

përbërësit:

- SPONSOR -Smiley face

2 shegë

1 mollë

1 karotë

1 limon

Përgatitja:

Pastroni shegën dhe vendoseni në një tas të thellë. Prisni mollët dhe shtojini ato në tas. Shtrydhini limon mbi sallatë, dhe përziejini mirë. Në fund, shtoni karotat e prera.

Ju do të merrni një kombinim të shkëlqyer dhe një “bombë vitaminash”. Konsumoni këtë sallatë sa më shpesh të jetë e mundur, nuk ka kufi sasie, dhe çdo pickim është një dhuratë e vërtetë për organizmin.

Burimi: Living

- SPONSOR -Smiley face