Vesa Luma është bërë nostalgjike, ka postuar një foto në moshën 13- vjeçare.

Ajo është një vajzë shumë simpatike dhe e ëmbël. Postimi i Vesës është një mesazh edhe për VIP et shqiptare që kanë ndryshuar. Ju si mendoni?

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face