Shpesh herë na ka rastisur që teksa “lundrojmë” në Instagram të ndalojmë tek faqja e bloggeres së njohur, Angelina Kotorri (Angelina). Kjo në sajë të veshjeve dhe kombinimeve që ajo prezanton tek ndjekësit e saj.

Ngjyra, stil, tendenca dhe guximi në veshje e bëjnë atë mjaft të veçantë dhe të preferuar nga vajzat që ndjekin modën.

- SPONSOR -Smiley face

Anxhelina disa herë ka dhënë këshilla për ndjekësit në ekrane të ndryshme.

Sipas vajzës bukuroshe “është më mirë të dish sesa të kesh”, stili sipas saj është një detaj që bën diferencën pavarësisht kontekstit.

- SPONSOR -Smiley face