Balerina e njohur Klaudia Pepa ishte një surprizë e bukur  për të gjithë ne pasi askush nuk e dinte se kush do prezantonte “Këngën Magjike”. Klaudia ka bërë një paraqitje të shkëlqyer këto ditë në “Kënga Magjike”.

Duke u Ngarkuar...

Balerina e nisi natën e parë gjysëmfinale dhe të dytën me një paraqitje të shkëlqyer ku përveç faktit që ajo kërceu me balerinët e “Amici” këngët e Lady Gaga dhe Jennifer Lopez , veshjet e saj ishin tepër të veçanta dhe stil. Nëse ka një çmim që jepet në festival për këngën më stil, ne do e ndryshojmë pak, do i japim çmimin për veshjen më stil tek Klaudia Pepa.

Klaudia këto ditë ka zbuluar edhe se është shumë e talentuar në prezantim gjë që nuk e kishte bërë më parë por po ja del më së miri,shkruan mulliri.al .

- SPONSOR -