Prima balerina me famë botërore Klaudia Pepa këto ditë është shfaqur duke na zbuluar disa foto në profilin e saj Instagram nga video e fundit në Vevo që vjen sërish nga Klaudia me gërmën e tretë  nga emri i saj “A”. Një komentuese e cila duket e xhindosur nga fama e  Klaudias , komenton foton e Klaudias duke i thënë se fama nuk bëhet zhveshur, por Klaudia nuk qëndron duar kryq kësaj rradhe dhe e sqaron me tepër kulturë “ injorancën shqiptare” duke i thënë ; “Kush u zhvesh? Jam në  një video baleti veshur me badi”, shprehet prima balerina me famë botërore Klaudia Pepa.

Duke u Ngarkuar...

 

 

E në fakt ajo është veshur me një badi për të na treguar nëpërmjet kërcimit të saj sfidën e rradhës të gërmës “A” në Vevo.

- SPONSOR -