Balerini shqiptarë me famë ndërkombëtare Kledi Kadiu , sot ka preferuar ta nisi ditën ndryshe. Plot energji pozitive dhe tepër i lumtur shihet Kledi në videon që ka postuar para 10 minutave. Bashkë me shokun e tij ai ndodhet në makinë dhe Kledi përshëndet shqiptarët me muzikën e trevave veriore ndërsa ka ngritur volumin në maksimum në makinën e tij.

Duke u Ngarkuar...

Ai ka marë dhuratë një kavanoz me marmalatë fiku nga shoku i tij dhe pasi shoqëron tingujt veriorë me lëvizjet e trupit ai i dërgon shqiptarëve përshëndetjet më të përzemërta sot. Kledi Kadiu është për tu adhuruar për mënyrën se si e ruan patriotizmin…

- SPONSOR -