Stilistja e njohur italiane Elisabetta Franchi është një nga më të mirat në Itali dhe jo vetëm. Kujdesi me detajet, ngjyrat e përdorura dhe klasi në koleksionet e saj është gjithmonë i pëlqyer. Së fundmi ajo ka prezantuar koleksionin e saj të ri “Pranverë-Verë 2020” dhe ishte një nga më të bukurit në Milano Fashion Week. Sigurisht që sytë nga ngelën tek fustanet e veçantë që me siguri do i shohim kudo, ndiqni më poshtë disa nga veshjet më të mira: 

 

- SPONSOR -Smiley face