Një ekspozitë që tregon historinë sesi britanikët e perceptojnë konceptin e shijes dhe klasit, e gjitha kjo e ndjekur nga jeta dhe vdekja e personazhit imagjinar Tim Rakewell, do të çelet së shpejti në Galerinë Kombëtare të Arteve. Ekspozita ka për autor Grayson Perry-n.

Galeria Kombëtare e Arteve dhe British Council njoftojnë për çeljen e ekspozitës “Kotësia e Dallimeve të Vogla” nga data 2 nëntor deri më 5 dhjetor.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face