Në një intervistë ekskluzive për Mullliri.al Kozeta Turishta tregon për shkëputjen nga ekrani dhe media shqiptare. Ajo beson se profesionin e bën njeriu dhe jo e anasjellta.

Pyetje- Ju spikatët për elokuencën, prezencën dhe profesionalizmin tuaj në ekran, si është të heqësh dorë nga një profesion pasi ke kultivuar këto aftësi?

- SPONSOR -Smiley face

Kozeta Turishta: Nuk është e vështirë aspak të heqësh dorë nga asnjë profesion. Sepse asnjë profesion nuk e përcakton kurrë personalitetin tonë, por ne e bëjmë atë.

 

- SPONSOR -Smiley face