Nuk ndodh shpesh që Ellen të kritikohet apo të vihet nën shënjestër, por një shaka që bëri në Instagramin e saj ia ktheu njerëzit kundër.

“Këtu është si të jesh në burg, sepse kam veshur të njëjtat rroba prej 10 ditësh dhe këtu të gjithë janë gei”, tha Ellen në një nga videot e postuara nga shtëpia ku po përpiqet të improvizojë programin TheEllenShow.

- SPONSOR -Smiley face

Njerëzve u la shije të hidhur shakaja e Ellen DeGeneres

Mirëpo njerëzve u la shije të keqe shakaja duke i kujtuar nëpër rrjete sociale se është mëkat të krahasosh kushtet e burgut me të shtëpisë së saj. Sidomos kur në një prej burgjeve në New York korovavirusi ka prekur shumë të burgosur.

- SPONSOR -Smiley face