Ndonëse jemi rreth një muaj larg datës 25 dhjetor, duket se Krishtlindjet kanë mbërritur në pallatin mbretëror të Britanisë së Madhe. Dhe tradita është traditë! Stafi i shtëpisë së Lartmadhërisë së saj, në Berkshire, ka qenë i zënë me dekorimin e ambienteve. Duket se luksi në rezidencën mbretërore, nuk mungon as në dekorin për këtë festë shumë të kremtuar nga ana e britanikëve. Pjesën qendrore e zë një pemë 20 metra e lartë, që vendoset në sallën e Shën Gjergjit, në Windso Castle.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face