Kryeministri i vendit Edi Rama na ka habitur sot me praninë e tij në premierën e baletit të Angjelin Preljocaj.

Kryeministri ynë njihet në gjithë botën për lidhjen e tij të fortë me artin dhe këtë gjë na  e ka treguar edhe sot më praninë e tij në  Pallatin e Kongreseve.

- SPONSOR -Smiley face

Si gjithmonë përkrah tij nuk mund të mungojë bashkëshortja e tij Linda Rama. Çifti kryeministror janë të pranishëm gjithmonë në aktivitete që mbështesin artin dhe kryesisht artistët ndërkombëtarisht të njohur. Dashuria dhe respekti I tyre për artin është një shembull për ne.

Kryeministri Edi Rama me bashkëshorten Linda Rama

 

 

- SPONSOR -Smiley face