Veprimtaria e njeriut e ka transformuar botën, duke e shndërruar atë në një kryevepër. Amerika është një prej vendeve që i ka lënë njeriut dhe teknologjisë hapësirë për transformim. Ja cilat janë ato vende që duhet t’i vizitoni ose t’i njihni virtualisht.

NEW YORK

- SPONSOR -Smiley face

LAS VEGAS

MIAMI

 

LOS ANGELOS

CHICAGO

 

- SPONSOR -Smiley face