Përditësimet në Dubai, duke filluar nga e Mërkura 27 maj:
Banorët mund të lëvizin lirshëm nga ora 6 e mëngjesit deri në 11:00.

- SPONSOR -Smiley face

Aeroporti i Dubai do të hapet për njerëzit që duan të kthehen në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe për tranzitin.

Palestrat dhe qendrat e fitnesit do të hapen me distanca sociale dhe sterilizim të vazhdueshëm.

Dyqanet me pakicë dhe dyqanet me shumicë në Dubai do të rihapin.

Klinikat e ENT, qendrat shëndetësore të fëmijëve do të rihapen. Lejohen operacione që shkojnë deri në dy orë e gjysmë.

Kinemas do të rihapen me distancimin dhe sterilizimin shoqëror gjatë gjithë kohës.

Qendrat argëtuese dhe vendet argëtuese si akull në shesh patinazhi dhe Dolphinarium do të rihapen.

Të gjitha qendrat qeveritare si Amer dhe Tasheel do të rihapen.

Shtëpitë e ankandeve që nuk mund të mbajnë ankande në internet do të rihapen.

Udhëzime të përgjithshme
Të gjitha bizneset duhet të respektojnë afatet e reja të sterilizimit.

Të gjithë duhet të veshin një maskë në çdo kohë.

Të gjithë duhet të mbajnë gjithmonë një distancë sociale prej dy metrash.

Të gjithë pasagjerët që vijnë në vend duhet t’i përmbahen karantinës 14 ditësh.

Fëmijët nën 12 vjeç dhe të moshuarit mbi 60 vjeç dhe njerëzit me sëmundje kronike nuk lejohen të hyjnë në qendra tregtare, kinema, palestra dhe institucione arsimore.

- SPONSOR -Smiley face