Në realitet, të besosh se në organizmin e njeriut gjenden vetëm krimba të zakonshëm është shumë e gabuar. Sepse gjenden lloje të ndryshme parazitesh që cojnë në pasoja të rënda. Krimbat e zorrëve jane më të rrezikshmit. Cojnë deri në vdekjen e personave duke konsumuar zorrën. Dhe për të qenë te sinqertë janë të veshtirë per tu gjetur dhe për tu shkatërruar.

Përvec saj, ka shumë parazit qe prekin mushkritë, trurin, mëlcinë, gjakun dhe stomakun. Dhe praktikisht të gjitha shkaktojnë vdekje. Shkaktojnë pasoja aq të mëdha në organizëm sa personi nuk mund të perballojë as vdekjen.

- SPONSOR -Smiley face

Që të gjithe jemi të prekur nga parazitet. Shumica prej tyre janë shumeëte veshtirë për tu zbuluar. Madje edhe kur bën autopsine është e nevojshme një analize special për ti vënë re.

-Si mund te mbrohemi nga parazitet? Ekzistojne analiza apo medikamente

—Per fa te keq nuk ka nje menyre te sakte per ti detektuar. Sepse kjo eshte e lidhur me ekzistencen e 2000 llojeve te njohura te paraziteve dhe eshte e veshtire te zbulohen. Ne shume vende detektimi I nje numri te madh te tyre kushton shume para.

Simptomat qe mund te themi se ne organizmin tone jetojne parazite jane:

  • Me shume fryme
  • Alergji (skuqje, perlotje, ftohje)
  • Ftohje te shpeshta, dhimbje fyti, hunde e nxire
  • Lodhje kronike (e shpeshta)
  • Dhimbje koke te shpeshta, kapsllek ose diarre
  • Dhimbje nyjesh dhe muskujsh
  • Nervozizem, shqetesime ne gjume dhe humbje oreksi
  • Qarqe te errta ne sy
- SPONSOR -Smiley face