Aroma e sqetullave shpesh herë është shumë shqetësuese për të gjithë individët.

Ashtu si tek zorrët, një grup i ndryshëm bakteresh “jeton” nën sqetull tuaja dhe deodoranti që përdorni mund të ndryshojë më shumë se sa thjesht aromën, ndaj duhet pasur kujdes me përdorimin e tyre të shpeshtë. Aromat dhe kimikatet godasin dhe shfarosin mikroorganizmat e trupit, dhe në këtë mënyrë ne ndihemi të pa mbrojtur nga mikroorganizmat e huaj.

  • Mikrobet nën krahë, në lëkurën tonë, luajnë një rol të rëndësishëm në mbrojtjen nga mikroorganizmat e tjerë që nuk i përkasin trupit tone. Ato mbrojne dhe reduktojnë rrezikun, pasi janë mikrobe të dobishme dhe mjaft të rëndësishme, pasi kanë efekt pozitiv për shëndetin.
- SPONSOR -Smiley face

Një numër i madh studimesh tregojnë rëndësinë dhe mbrojtjen e shëndetit nga mikrobet pozitive mbrojtëse.

- SPONSOR -Smiley face