YouTube tërheq shumë njerëz rreth tij, e mesa duket përdorimi me kohë të zgjatura në këtë aplikacion shkarkon baterinë e iPhone dhe iPad me shpejtësi. Një sërë përdoruesish të pajisjeve “Apple” pohojnë se ky aplikacion i videove u “hedh” në tokë baterinë. Ata thonë se bateria e tyre bie 20 për qind më shpejt në vetëm gjysmë ore. Sipas tyre kjo ndodh edhe kur mbyllet aplikacionin, pavarësisht faktit se YouTube nuk vazhdon dhe në ekran. “Apple” po kontrrolon këtë situatë dhe po përpiqet të marrë masa.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face