Këngëtarja latine Selena Quintanilla, e cila ka lënë pas muzikë e ritëm të vërtet latin, fitoi ditën e sotme yllin në rrugën e famshme të Holliwood ‘Walk of Fame’.

Dita e sotme u cilësia edhe si dita e saj. Në kohën kur Selena këndonte e jepte koncerte është përshkruar si një artiste me potencial dhe talent të vërtet, artistë të ndryshëm në Amerikë dhe Meksikë kanë treguar për të se një zë e femër si ajo rrallë e gjen. Selena u mungon të gjithëve!

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face