RISI 2019 © Katharina Stögmüller

Koreografja dhe pedagogia e Universitetit të Arteve aktualisht është duke përgatitur  projektin e saj të fundit bëhet fjalë për workshopin  mbi vallëzimin e xhazit që do të drejtohet nga vetë Riselda. Ky workshop do të mbahet në Dubai në 10-13 nëntor në “Trident Wellness Center”.

RISI 2019 © Katharina Stögmüller
RISI 2019 © Katharina Stögmüller

Koreografja Sejdiu, përmes postimeve të saj në instagram, na ka mbajtur të informuar çdo ditë në lidhje me këtë projekt artistik, duke i shoqëruar postimet e saj artistike me statuse dhe kujtime nga projektet e saj .

RISI 2019 © Katharina Stögmüller
- SPONSOR -Smiley face

Dr.Riselda Sejdiu, ndërkohë, ishte në Vjenë javën e kaluar për të pushuar, por siç duket nga postimet që ndau me ne sot, ajo nuk ishte vetëm në Austri për pushime, por edhe për të realizuar një set të ri artistik që ajo i ka bashkangjitur projektit të saj në Dubai.

RISI 2019 © Katharina Stögmüller

Seti i Riseldës na ka fiksuar të gjithëve edhe artistikisht ashtu edhe estetikisht. Disa fotografi artistike që janë realizuar jashtëzakonisht bukur nga koreografja, vazhdojnë të përcjellin pozitivitet kudo ku shikojmë.

RISI 2019 © Katharina Stögmüller

Ishte zgjedhje e mençur e Riseldës duke zgjedhur Vjenën si destinacionin e saj për setin  artistik për projektin e saj në Dubai, eh për pak harruam që po flasim për art, sigurisht që Dr. Riselda Sejdiut nuk  do t’i shpëtonin këto detaje, nëse fotot nuk do të realizohen në djepin e kulturës apo vendin e artit ,ku tjetër mund të realizoheshin?/mulliri.al

RISI 2019 © Katharina Stögmüller
- SPONSOR -Smiley face