Festa e Halloween është një nga më të preferuara në SHBA dhe veç garës për veshjen më të bukur, në këtë rast më të frikshme, një tjetër garë po aq e fortë zhvillohet për dekorimin e shtëpisë.

Por këtë vit duket se kjo garë ka mbaruar pa nisur mirë, pasi një banor i kontesë Green në Tennessee ka sajuar krijimin më origjinal e të frikshmë, diçka që i solli edhe policinë në derë.

- SPONSOR -Smiley face

Personi në fjalë, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, vendosi një dordolec kashte tek dera e garazhit, ku leu shenja duarsh të përgjakura. Skena krijon vërtet përshtypjne sikur dikujt i është prerë koka nga dera e garazhit dhe policia lokale mori me dhjetëra telefonata alarmuese për këtë.

- SPONSOR -Smiley face