Jemi në sezon provimesh edhe në sezon emocionesh dhe sigurisht që pesha më e madhe është pikërisht pesha e pedagogëve se si ti realizojnë provimet e tyre në mënyrën me dinjitoze…

- SPONSOR -Smiley face

Pikërisht një nga provimet që na u duk sikur po shihnim “Broadway “, ishte provimi i zysh dr. Riselda Sejdiut, pedagogia e Universitetit të Arteve.

Riselda si gjithmonë tepër e dhënë pas punës edhe kësaj radhe nuk ka ngurruar të ndaj me ndjekësit e saj provimet e lëndëve të saj për këtë fundvit. Në të vërtetë pamë një punë të shkëlqyer dhe tepër profesionale nga studentët e koreografisë në drejtimin e pedagoges Sejdiu.

Studentët përveçse dukeshin tepër profesional por edhe tepër të lumtur në krahët e zysh Riseldës…Rrezet pozitive të artit koreografik Riselda nuk i ndau vetëm me brezat që nxjerr çdo vit por i ndau edhe me ndjekësit e saj ashtu siç ajo ka bërë çdo vit…

Autoria e 8-të librave të saj si edhe koreografe dhe pedagoge në Universitetin e Arteve dr.Riselda Sejdiu, çdo vit vjen me ide të reja për artin dhe janë pikërisht ato ide që lënë gjurmë në mendjet tona edhe atëherë kur brezat zëvendësojnë brezat, shkruan mulliri.al

View this post on Instagram

#proudteacher 🙏🏻

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

- SPONSOR -Smiley face