Në rubrikën tonë më të re, do t’ju sjellim VIP-at shqiptarë dhe ata të huaj, të cilët ngjasojnë me njëri-tjetrin, jo vetëm nga tiparet apo pamja fizike. Zbuloni personazhin e parë…

 

Kur shihni fotot e bloggeres Irena Kita, keni menduar se sa shumë ngjason me aktoren amerikane Michelle Pfeiffer?

- SPONSOR -Smiley face

Stili i flokëve, por edhe mënyra e veshjes, përçon atë eleganccën femërore (që disa femrave u mungon), më shumë se sa hiret e fytyrës. Por le të themi që kanë vetëm stilin të përbashkët, pasi në profesion Irena është avokate, ndërsa Pfeiffer është aktore shumë e njohur, këngëtare dhe producente.

E kush e mendonte që sozia e Irena Kitës ndodhej në Amerikë? Ne ju sjellim fotot e personazheve të njohura dhe ju gjykojeni vetë…

 

 

- SPONSOR -Smiley face