Edhe pse nënë e re, Sara Hoxha është në formën trupore më të përkryer të saj. Nëna e London Noor, ka postuar një foto në insta story, me një tëndafil në dorë. Kush ia ka dhuruar trëndafilin? Mos vallë, bashkëshorti Ledion Liço? Ai është gjithmonë i kujdesshëm të lumturojë Sarën, dhe këtë e ka vërtetuar disa herë. Megjithatë, le të themi që Sarës i ka dhënë lezet jeta familjare dhe duket më e bukur e më e lumtur se kurrë.

- SPONSOR -Smiley face