Të gjithë kemi një aksesor tonin që e mbajmë gjithmonë dhe është bërë përfaqësues i joni. Dhe njëlloj si ne edhe aktorja e njohur Jennifer Anison ka një aksesor  të preferuar që e mban prej një dekade. Jennifer është një ikonë e kinematografisë amerikane dhe ka miliona fansa kudo në botë, filmat e saj janë fantastik dhe rolet e saj janë në memorjen e të gjithëve.

Si një person tepër i njohur dhe ajo ka ndikimin e saj në modë dhe shalli është aksesori i preferuar i saj që e merr kudo me vete. Ajo është e thjeshtë në stil dhe shalli për të është i rëndësishëm në veshjen e saj. Ndiqni galerinë e mëposhtme dhe me siguri që do frymëzoheni si ne dhe nesër do t’ju shohim me shall…

- SPONSOR -