Për disa gra, mosha 40-vjeçare është vetëm fillimi i jetës. Marrë parasysh këtë, ato vendosin ta rifreskojnë pamjen e tyre. Këto janë vitet e përshtatshme për ta maksimizuar përkushtimin në vete dhe në pamjen tuaj fizike. Një stil i përshtatshëm i flokëve do t’jua theksojë feminitetin dhe bukurinë, prandaj më poshtë ekspertët ju kanë sugjeruar disa stile të përshtatshme pas moshës 40-vjeçare. Shikoni galerinë e mëposhtme dhe zgjidhni stilin që ju pëlqen më së shumti.

 

- SPONSOR -Smiley face