Krishtlindjet janë afër, që do të thotë se shtëpitë tashmë janë veshur për festat. Edhe yjet e famshëm kanë dekoruar pemën sipas shijes së tyre.Sshikoni këtu një përmbledhje duke u nisur nga pema XXL e Kylie Jenner dhe tek ato më të voglat si ajo e Emily Ratajkowski.

1 – KYLIE JENNER

- SPONSOR -Smiley face

2- MARIAH CAREY

3 – BRITNEY SPEARS

4- Emily Ratajkowski

5- PARIS HILTON

- SPONSOR -Smiley face