Kylie Jenner i ka bërë një super dhuratë nënës së saj Kris Jenner, dhe nëse do mendoni se Kylie është harxhuar,okay po është harxhuar por në krahasim me pasurinë e 21 vjeçares dhurata e çmuar asaj i duket si një buqetë me lule.

Ajo i ka dhuruar nënës së saj një “Ferrari 488” të kuq, për 63-vjetorin. Kris nuk ju besonte dot syve dhe u shpreh :

- SPONSOR -Smiley face

“Po tallesh me mua? Mjaft! Çfarë po ndodh?”, tha ajo teksa qante nga lumturia.

Kris Jenner mbush 63 vjeç në  5 nëntor dhe ajo nuk e priste aspak dhuratën e çmuar nga Kylie.

 

- SPONSOR -Smiley face