Këngëtarja e mirënjohur për stilin e veçantë dhe zërin potencial Ladt Gaga vjen shëesh përmes brandeve më të njohur.
E fundit është Versaçe, stili ‘bold baroque’ me printime antike dhe të kuqe joshëse, Gaga vjen me sensuale se kurrë. Fotot janë shpërndarë nga Versaçe.

- SPONSOR -Smiley face

 

 

- SPONSOR -Smiley face